Champignons met boursin

Vandaag delen we graag een heerlijk borrelhapje, namelijk deze champignons met boursin! Ideaal als je een feestje geeft, maar eigenlijk ook net zo lekker op een gewone doordeweekse avond. Het is zo’n hapje dat hier regelmatig op tafel verschijnt omdat iedereen het zo lekker vindt.
De steeltjes van de champignons gebruiken we niet in dit recept, deze kun je bijvoorbeeld verwerken in een omelet of een ander gerecht.

Hoeveelheid: 1 bakje champignons
Bereidingstijd: 5 minuten + 8 minuten baktijd
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Ingrediënten
– 250 gr champignons
– 150 gr boursin
– 2 lente-uitjes
– handvol geraspte kaas

Bereiding

Maak de champignons schoon en snijd het steeltje er helemaal uit, zodat er een holte ontstaat.
Leg de champignons in een bakje dat in je airfryer past (wellicht moet je ze in 2 rondes bakken).

Schep met een theelepeltje in elke champignon wat boursin.

Snij de lente-ui in dunne ringen en verdeel over de champignons. Druk lichtjes aan.

Strooi als laatste de geraspte kaas erover.

Bak de champignons ongeveer 8 minuten op 180 graden in je airfryer.

2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Annemarie schreef:

    Te lekker!

    1. Anja schreef:

      Helemaal mee eens!

Geef een reactie