Cupcakes met aardbeien

Deze cupcakes met aardbeien maak je in een handomdraai, lekker dus als je snel iets voor bij de koffie wil maken. Onverwacht visite? Geen probleem, want deze ingrediënten heb ik standaard in huis. Maak ze nu er aardbeien van Nederlandse bodem zijn, vol en zoet. Want daar worden deze cupcakes alleen maar lekkerder van!

Hoeveelheid: 3 stuks
Bereidingstijd: 8 minuten + 15 minuten baktijd
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Ingrediënten
– 50 g roomboter
– 50 g suiker
– 1 ei
– 50 g zelfrijzend bakmeel
– klein snufje zout
– 50 g verse aardbeien

Bereiding

Smelt de roomboter in een pannetje.

Doe de roomboter en suiker in een kom en klop met een mixer goed door elkaar.

Voeg het ei toe en mix weer goed door.

Zeef het bakmeel boven de kom en voeg een klein snufje zout toe.
Meng goed door elkaar.

Snijd de aardbeien in kleine stukjes en schep door het beslag.

Verdeel het beslag over 3 muffinvormpjes.

Bak de cupcakes 15 minuten op 175 graden in je airfryer.
De cupcakes zijn gaar als je er een houten prikker insteekt en deze er schoon uitkomt.

3 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Irma schreef:

    Lijkt me leuk deze recepten.

  2. Irma schreef:

    Superrrr.leuk

  3. Denise schreef:

    Ik gebruik Blue Band vloeibaar, grijpklaar!
    Nu ipv aardbeien blauwebessen. Super lekker en snel klaar.

Geef een reactie