Pizza plukbrood

on

Dit pizza plukbrood is echt overheerlijk, daarnaast maak je het in een handomdraai en heb je maar een paar ingrediënten nodig. Het is lekker bij de lunch, borrel of diner.
Vervang ook eens de tomatensaus door pesto of kruidenboter. De olijven kun je ook vervangen door andere lekkere dingen zoals zongedroogde tomaatjes of lente ui.

Hoeveelheid: 1 stuk
Bereidingstijd: 15 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Ingrediënten
– 1 rond broodje (bv. een liefde & passie broodje van de AH)
– 6 el tomatensaus
– klein handje zwarte olijven
– stuk belegen kaas

Bereiding
Leg het broodje op een plank en snij deze in zodat er een raster ontstaat.
Zorg dat je het brood niet helemaal doorsnijd, blijf ongeveer een halve centimeter van de bodem af;
pizza plukbrood

Snijd de olijven in ringetjes en snijd dunne plakken van de kaas af van ongeveer 4 mm dikte.

Trek het brood iets open en verdeel hiertussen de tomatensaus met een lepel.
Steek er vervolgens de plakken kaas tussen en verdeel de olijven ertussen;
pizza plukbrood

Leg het broodje in de airfryer en bak 10 minuten op 170 graden, tot de kaas helemaal gesmolten is.

 

Geef een reactie