Portobello met geitenkaas

Heerlijk veelzijdig deze portobello met geitenkaas en pijnboompitten. Snel klaar en lekker als voorgerecht of lunch. En heb je eens geen zin om uitgebreid te koken, maak dan een flinke salade erbij en je hebt er een volledige maaltijd aan.

Hoeveelheid: 1 portie
Bereidingstijd: 13 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Ingrediënten
– 1 portobello
– 3 plakjes zachte geitenkaas
– 1 el pijnboompitten
– handje gemengde sla
– 1,5 tl honing

Bereiding
Vul de portobello met de plakjes geitenkaas.
Leg de portobello in het mandje van de airfryer en bak 10 minuten op 180 graden.

Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter/olie.

Leg een handje gemengde sla op een bord, leg hierop de portobello en bestrooi met de pijnboompitten.

Verdeel de honing over het gerecht.

2 Comments

  1. Portobello met geitenkaas - foodquotes

    9 april 2016 at 18:37

    […] het recept nu op de website van The Amazing Kitchen. […]

  2. Portobello met geitenkaas - Speeltuin

    22 juni 2017 at 15:50

    […] het recept nu op de website van The Amazing […]

Geef een reactie