Dit zijn de beste bakvormen voor de airfryer

In dit artikel vind je een compleet overzicht van de beste bakvormen voor de airfryer. Een handige lijst inclusief de plekken waar ze te koop zijn. Makkelijker kunnen we het je niet maken :), want wij hebben al het uitzoek werk al voor je gedaan!

Al eerder maakten we een artikel met enkele van onze favorieten bakvormen. Maar op deze pagina vind je echt een complete lijst van ALLE bakvormen, inclusief ovenschalen, die je kunt gebruiken in je airfryer. De meest gestelde vraag blijft toch wel: ‘welke bakvormen kan ik gebruiken in mijn airfryer?’. Dus wij helpen je met deze lijst graag op weg! We hebben springvormen, ronde bakvormen, vierkante & rechthoekige bakvormen, muffinvormpjes en ovenschalen bij elkaar gezocht.

Meet altijd voor de zekerheid eerst de binnenmaat van jouw airfryer mand op! Zo weet je zeker dat de bakvorm ook écht gaat passen.

Ronde springvormen voor de airfryer

Ronde bakvormen voor de airfryer

Rechthoekige & vierkante bakvormen voor de aifryer

Muffin & cupcake vormpjes

Overige bakvormen die passen

Ronde ovenschalen voor de airfryer

Rechthoekige & vierkante ovenschalen voor de airfryer

Hopelijk heb je je nieuwe favorieten gevonden!

We hebben best een flinke lijst samengesteld van verschillende bakvormen en ovenschalen die je allemaal kunt gebruiken in je airfryer. Uiteraard kun je ze ook in de oven gebruiken! Ideaal dus. Laat het ons vooral weten als je een andere favoriet hebt die niet in dit lijstje staat, dan voegen wij het toe!

Je kunt nu dus altijd aan de slag met heerlijke taarten, cupcakes, cakes, quiches, ovenschotels en ander lekkers uit de airfryer.

Voor het maken van deze lijst zijn we uitgegaan van de afmetingen die vermeld staan bij de producten. We hebben ze (helaas) niet allemaal zelf kunnen testen. Het kan dus voorkomen dat het artikel toch net wat anders uitvalt door verkeerde maten die zijn doorgegeven door de fabrikant.


Op deze pagina staan affiliate links. Hier merk jij als bezoeker niks van, de prijzen en alles daar omheen blijven precies hetzelfde. Echter verdienen wij een kleine commissie als je iets aanschaft via onze link.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.