Gebakken aardappels

Met deze super krokant gebakken aardappels wordt elk diner een feestje! Ongelofelijk lekker en makkelijk te maken.
Het toevoegen van de kruiden is zeker aan te raden, op dieย manier worden ze namelijk alleen nog maar lekkerder ๐Ÿ™‚

Ingrediรซnten, voor 2ย personen
โ€“ 500 gr vastkokende aardappels
โ€“ 1 el boter
โ€“ zout en peper
โ€“ 1 el olijfolie
โ€“ 1 teentje knoflook

Optioneel:
โ€“ 1 tl rozemarijn
โ€“ 1 tl tijm

Bereiding
Schil de aardappels en snijd ze in gelijke stukken.
Kook ze beetgaar in water met een snufje zout. Giet de aardappels af en laat ze uitwasemen.

Verwarm de airfyerย voor op 190 graden.

Smelt de boter in een pan. Voeg de aardappels toe, bestrooi met zout en peper en hussel even goed om.
Doe de aardappels in een bakje/schaal die in je airfryer past en bak de aardappels 12 minuten in de voorverwarmde airfryer.

Meng ondertussen de olijfolie met een uitgeperst teentje knoflook. ย (hier kun je eventueel de kruiden toevoegen)

Schepย het oliemengsel over de aardappels en schep ze om.

Rooster de aardappels nog een keer 10 minuten in de airfryer.

4 Comments

  1. Marijke 5 februari 2017 at 19:35

    Heerlijk. Wat is dit lekker.

    1. Anja 6 februari 2017 at 13:18

      Zo is het maar net!

  2. Corine 27 augustus 2017 at 18:35

    Hebze vanavond gemaakt, onwijs lekker! Dankjewel voor dit recept ๐Ÿ™‚

    1. Anja 21 november 2017 at 15:15

      Leuk om te horen, dat vinden wij ook namelijk ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.