Gezond en Slank met de Airfryer – Ontbijt

Ons nieuwste e-book is uit! In Gezond en Slank met de Airfryer laten we je zien hoe je je dag lekker kunt beginnen met een overheerlijk ontbijt uit de airfryer.

Na het succes van ons airfryer kookboek en het zoete e-book waren we op zoek naar een nieuw concept. Al snel waren we erover uit dat we wilden laten zien hoe je nóg gezonder kon koken en bakken met de airfryer.

Een enquête onder onze nieuwsbrieflezers bevestigde wat wij al dachten: 70% van de antwoorden gaf aan op zoek te zijn naar gezonde(re) recepten.

Uiteindelijk heeft dit alles geresulteerd in “Gezond & Slank met de airfryer”. We hebben lijstjes met recepten gemaakt die we wilden ontwikkelen en na gezellige kookdagen is dan hier het uiteindelijke resultaat: het ontbijtboek met 15 recepten.

De recepten zijn (op een enkele na) zonder gluten, zuivel en geraffineerde suikers en hiermee toepasbaar in bijna elke levensstijl of dieet.

Gezond en Slank Airfryer - Ontbijt

Wat voor recepten staan er in? We beginnen met gebakken eitjes in combinatie met groenten zoals een omelet, frittata. Maar ook muffins en koekjes, een zaden- en pittenbrood staan in het e-book. We eindigen met gebakken appel en een airfryer pannenkoek. Sommige recepten zijn snel klaar, andere vragen wat meer tijd en zijn daarmee ideaal voor het weekend.

Uiteraard vertellen we ook meer over wat nu Gezond & Slank voor ons inhoudt!

De recepten in dit boekje zijn gezond en bijna toe te passen binnen elke levensstijl of dieet. En zoals wij altijd roepen: alles draait om de balans. En dat geldt zeker ook voor voeding. Een goede balans tussen groente, fruit, vetten en eiwitten. Je mag best wel eens zondigen, ook dat past in een uitgebalanceerd dieet.

Dus, wat we willen zeggen is, stop met vullen en begin met het voeden van je lichaam!

 

Klik hier om het E-book te kopen!

Het E-book is t/m zondag 11 maart in de aanbieding voor maar € 3,75!

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.