Portobello met geitenkaas
Heerlijk veelzijdig deze portobello met geitenkaas en pijnboompitten. Snel klaar en lekker als voorgerecht of lunch. En heb je eens geen zin om uitgebreid te koken, maak dan een flinke salade erbij en je hebt er een volledige maaltijd aan.
Hoeveelheid: 1 portie
Bereidingstijd: 13 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Ingrediënten
- 1 portobello
- 3 plakjes zachte geitenkaas
- 1 el pijnboompitten
- handje gemengde sla
- 1,5 tl honing
Bereiding
Vul de portobello met de plakjes geitenkaas.
Leg de portobello in het mandje van de airfryer en bak 10 minuten op 180 graden.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter/olie.
Leg een handje gemengde sla op een bord, leg hierop de portobello en bestrooi met de pijnboompitten.
Verdeel de honing over het gerecht.
[…] het recept nu op de website van The Amazing Kitchen. […]
[…] het recept nu op de website van The Amazing […]
[…] het recept nu op de website van The Amazing […]