Vegafit review + winactie

Enkele weken geleden kregen we een pakket bomvol vegafit producten met de vraag; zouden jullie deze willen testen in de airfryer? Nou daar hadden wij natuurlijk wel oren naar! En omdat we enthousiast zijn hebben we er meteen een overheerlijke winactie aan vastgekoppeld.

De producten van Vegafit zijn 100% vegan, dat past dus perfect want vandaag is het World Vegan Day! De producten zijn plantaardig, vrij van palmolie en rijk aan voedingsstoffen waardoor ze goed passen binnen een gezonde levensstijl. Wij eten zelf met grote regelmaat vegetarisch en met deze producten wordt het nog makkelijker omdat ze allemaal te bereiden zijn in je airfyrer.

Een heerlijke avondmaaltijd met de Vegafit cordon bleu.

We kregen een pakket met;

  • nuggets
  • steak
  • gehaktschijf
  • balletjes
  • cordon bleu
  • krokant schnitzel

We hebben ze allemaal getest en onze absolute favorieten zijn de nuggets, krokant schnitzel en de steak. Maar eigenlijk zijn ze allemaal gewoon lekker! Uiteraard kun je de komende tijd nog wat lekkere recepten verwachten waarin we deze producten gebruiken!

Er staat al 1 maaltijd online en dat is de pasta met vegaballetjes en groenten. Een perfecte maaltijd voor elke doordeweekse dag! Wat we er verder al mee maakten? Je ziet ze op de foto’s hieronder; een overheerlijke steak met heerlijke toppings en een pitabroodje met nuggets.

Vegafit winactie!

Hebben we je al enthousiast gemaakt om deze plantaardige vleesvervangers eens te proberen? Dan hebben we iets extra leuks: we mogen namelijk een overheerlijk pakket bomvol Vegafit producten weggeven aan 1 van onze lezers!

Wat moet je doen om kans te maken?

Dat is heel makkelijk; laat een reactie achter onder dit artikel. Vertel ons bijvoorbeeld wat voor lekkers jij ermee zou maken of voor wie je wel een lekkere maaltijd zou willen koken.

Je kunt t/m 5 november 17:00 meedoen. Daarna sturen wij een mailtje naar de winnaar (zorg dus dat je een geldig mailadres invult).

69 Comments

  1. Michelle Veldhuizen 1 november 2019 at 09:27

    Wat een gave Winactie! Ik zou wat lekkers maken voor mijn man Wim dit omdat ik heel veel steun aan hem heb tijdens mjin zwangerschap van ons wonder en dat we nog een mooie tijd samen als gezin tegemoet gaan.

    1. Jessica 2 november 2019 at 17:32

      Mijn dochter en ik proberen de laatste tijd steeds vaker vegetarische alternatieven en dit pakket zou geweldig zijn om steeds meer te ontdekken wat we lekker vinden en in onze maaltijden kunnen verwerken

  2. Marion 1 november 2019 at 09:31

    Ik zou met dit pakket iets lekkers maken voor mijn dochter Marlou. Die eet vegan en het is soms wel moeilijk om de juiste ingrediënten te vinden om ook een keer voor haar te koken….

    1. Marian van Groen 1 november 2019 at 12:20

      Ik wil heel graag wat vaker vegetarisch eten, dus dit zou geweldig zijn om te proberen.

  3. Vera 1 november 2019 at 09:33

    Wij hebben een groot gezin (in totaal 8 personen), dus hebben wij ook de grote Airfryer. De kleinsten eten het liefst iets met balletjes. Dus het recept “pasta met vegaballetjes en groenten” zal hier zeker op tafel verschijnen. Bedankt voor de vele inspiratie op jullie website.

    1. Corrie Boin 1 november 2019 at 10:06

      We hebben onze vleesvrije dagen hier, maar gebruiken eigenlijk nooit vleesvervangers. Dit zou een fijne mogelijkheid zijn het gewoon eens te proberen.

      1. Dorine 1 november 2019 at 18:28

        Wat een leuk artikel en wat een leuke actie! Ik zou al dit vegan lekkers voorschotelen aan mijn niet-vegan familie tijdens de feestdagen. Dab ervaren zij ook hoe lekker vegan kan zijn!

  4. Ilse 1 november 2019 at 09:36

    Een heerlijke steak met gebakken uien en champignons, lekker stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter zal ik graag klaar willen maken voor mijn man en kinderen. Ik ben een fulltime werkende moeder die thuis bijna niet meer kookt. Dus dat zal een heerlijke verassing voor ze zijn☺️

  5. Leonie 1 november 2019 at 09:39

    Wat zou ik maken, eerlijk gezegd kan ik hier helemaal geen eenduidend antwoord op geven. Mijn ervaring met vegetarisch koken is nog helemaal niet zo uitgebreid, gewoon omdat ik nog niet echt een goede vleesvervanger gevonden heb die wij ook lekker vinden. Misschien kunnen de producten van het te winnen pakket hier verandering in brengen. Als ik jullie ervaring lees, zou dit wel eens een succesnummer kunnen worden. Nu nog duimen en wie weet……..

    1. Ilse Le Mair 1 november 2019 at 10:14

      Ik zou een lekker vega-recept maken voor mijn zoon. Toen hij 10 was heeft hij eens voorgesteld om een maand vegetarisch te eten. Het hele gezin heeft lekker gegeten, behalve hij. Zijn smaak is erg veranderd en ik denk dat hij het nu, 10 jaar later zeker kan waarderen

  6. Kim Hoving-Selderbeek 1 november 2019 at 09:40

    Wat een leuke actie. Ik zou hem graag winnen om wat meer te experimenteren met vegan voor onze familie. Onze net 10 jarige dochter is vegetarisch en wil de rest het ook laten proberen. Lily zou het een super verrassing vinden!

  7. Leo van vliet 1 november 2019 at 09:40

    We zijn liefhebbers van vlees, maar door dit artikel met smakelijke gerechten erg nieuwsgierig geworden hoe de vleesvervangende artikelen smaken. Als het lekker is gaan we zeker over op plantaardige vleesvervangers. Mocht ik winnen ga ik vrienden vragen om mee te testen lijkt me dus erg gezellig😁

  8. Luna 1 november 2019 at 09:41

    Wauwwww wat een gaaf pakket!!!! Ik zou hier zeker veel lekkere maaltijden mee willen maken. Zelf ben ik niet vegan maar mijn vader is het al vanaf zijn 16e (hij is nu 49) dus de afwisseling in producten zijn wel een beetje op.. met deze producten zouden we weer nieuwe combinaties kunnen maken en weer met nieuwe ideeën komen😍😍😍

  9. jolienverlinde 1 november 2019 at 09:42

    Ik zou graag eens koken voor mijn schoonfamilie. Zij eten ook graag gezond en lekker, maar zijn voorlopig nog niet overtuigd om een AirFryer aan te kopen. Vandaar zou ik voor hen koken en hen laten overtuigen door de smaak…

  10. Marga Bolderman 1 november 2019 at 09:46

    Ik zou zo proberen mijn zoon minder vleesfan te laten zijn 🙂

  11. Anna Bremmer 1 november 2019 at 10:00

    Ik wil dit graag uitproberen. Wij willen minder vlees gaan eten. Als eerste zou ik een wrap gaan maken met de schnitzel en veel verse groenten.

  12. Marjolein van den Bogaard 1 november 2019 at 10:01

    Lijkt mij heerlijk

  13. Nicolette Wijnands 1 november 2019 at 10:07

    Om de Airfryer optimaal te benutten gebruik ik vaak een receptje van jullie
    Vega eten Daar heb ik nog niet echt lekkere vlees vervangers voor gevonden
    Zou ze graag uitproberen
    Zodat wij wat vaker zonder vlees kunnen eten zonder dat ze het hier echt doorheen

  14. Francien Loman 1 november 2019 at 10:19

    Je bent nooit te oud om te leren (76) daarom wil ik dit graag proberen

    1. Paula 1 november 2019 at 19:30

      Wat een leuke winactie! Ik zou heel graag een lekkere gerecht voor mijn man koken. Rode kool en aardappel ovenschotel met vega bolletjes is zijn favoriet!

  15. Charlotte 1 november 2019 at 10:24

    Ik zou graag voor mijn zoontje van 8 iets lekkers op tafel willen zetten. Met zijn melkallergie is vegan ideaal. Dat kan hij gewoon eten zonder bang te hoeven zijn voor een reactie. Het is een echt smulpaapje en probeert ook alles. Hij komt zelf met kook en bak ideeën die ik dan met vegan producten (of melk vrij) probeer te maken.

  16. Maartje van Esch 1 november 2019 at 10:26

    Mijn vriend en ik proberen minimaal 1x in de week vegetarisch te eten. Ik vind erg veel lekker, maar ik merk dat mijn vriend toch meer neigt naar op vlees lijkend vegetarisch. De nuggets zouden super zijn om ook bij de friet eens vegetarisch te eten, daar kiezen we nu toch vaak voor een kroket of vleesnuggets. Wat ik graag eens wil proberen is de nasi en bami vegetarisch te maken. Hier zou ik kiezen voor de balletjes, deze lekker krokant laten bakken in de Airfryer en er op het laatst doorheen roeren. Lijkt me een prima aanvulling.

  17. Cindy 1 november 2019 at 10:35

    Ik zou met dit pakket een lekkere maaltijd voor mijn kinderen maken zodat ze ook eens iets lekkers gaan eten waar geen vlees in zit

  18. Corry 1 november 2019 at 10:38

    Mm ziet er allemaal heerlijk uit. Ik zou een heerlijke Vega maaltijd voor mijn dochter klaar maken. Zij vertrekt op 6 januari a.s voorgoed naar Nepal. Ik zal haar ontzettend missen en probeer elke minuut wat we nog samen doorbrengen te koesteren o.a. door lekker voor haar een vega kipnuggetbroodje te maken met mijn eigen gemaakte knoflooksaus

  19. Martin Ivo 1 november 2019 at 10:41

    Om mijn vrouw is om te turnen,die vind het allemaal niks.
    Gaan we proberen,met een lekkere maaltijd haar op andere gedachten te brengen.
    Gaat best wel lukken,met deze heerlijke spijzen.🙏

  20. Amina 1 november 2019 at 10:53

    Ik zou het paked willen winnen zodat ik wat meer vega kan eten. Ik zou gehaktballetjes met couscous en veel groenten . Een wrap met de nuggets bijvoorbeeld dan kan ik wat vaker vega eten want met een klein inkomen kan je het niet zo vaak eten. Dus ik hoop dat ik win.

  21. Toos 1 november 2019 at 10:55

    Wat leuk deze actie. Mijn kleinzoon is helemaal geklop frietjes dus een airfryer gekocht. Nu kan hij bij opa en oma ook frietjes met wat lekkers eten.

  22. Janneke Tinga 1 november 2019 at 10:55

    Mijn man is een echte vleeseter . . .
    En om die reden wil ik proberen dat ik met andere lekkere dingen van het vele vlees af wil proberen te halen omdat vegetarisch best heel lekker kan zijn!
    Het hoeft mi niet altijd met vlees maar daar is mijn man het niet mee eens . . .

  23. Maria 1 november 2019 at 11:10

    Wat een superleuke actie! Kan niet wachten om dit pakket te winnen. Ik zou het pakket willen gebruiken om mijn kinderen en kleinkinderen te verrassen met een diner.
    En ze zo te laten proeven dat vegetarisch net zo lekker – zo niet lekkerder – is. Binnenkort zijn we allemaal bij elkaar als de jongste zijn 2e master ‘bull’ gaat ontvangen op de universiteit. Hij heeft er, met zijn Asperger, héél hard voor moeten knokken… Maar zo zie je maar, dat als je iets echt wil dan kun je het! Trotse mamma ❤

  24. Mevr. L. 1 november 2019 at 11:20

    Wij gaan over twee weken met kleinkinderen een lang weekend weg. (ouders gaan ook mee 🙂 )
    Dan is het wel erg fijn om een pakket lekkers voor onze vega/vege eters 4 van de 8, te hebben.
    Wat er van gemaakt wordt. De kinderen zijn 10 – 12 jaar en we laten ons door hen verrassen als groot/ ouders. Lang leven de Airfryer. Ik hoop dat over een aantal jaren een Air fryer standaard in vakantie huisjes is.

  25. Chantal Schalkx 1 november 2019 at 11:28

    Dochterlief was altijd gek op kipnuggets, maar is vegetariër geworden. Nu zijn we op zoek naar een lekkere vervanger, dus ik zou de nuggets graag willen proberen.

    1. Karin Schreurs 1 november 2019 at 17:18

      Wat een reacties! Moeilijke keuze wie dit zou moeten winnen. Zelf vind ik tot nu toe alle vleesvervangers niet lekker. Dan eet ik nog liever elke dag aardappelen en groenten. Denk dat ik een van deze wel een keer ga kopen. De aanhouder wint zullen we maar zeggen!

  26. Anne-Mieke Bomers de Kok 1 november 2019 at 11:35

    Heb op het ogenblik regelmatig onze kleinzoon te logeren. Probeer hem van alles te laten eten dus ook vegetarisch. De balletjes zouden dus welkom zijn.

    1. Willeke 1 november 2019 at 20:00

      Wat een geweldige winactie! Ik zou lekker voor mijn man iets koken ! Hij wil vegetarisch worden dus dat verdiend wel wat extras

  27. Helga 1 november 2019 at 11:39

    Ik ken jullie , dus ik vertrouw er op dat het goed is . Graag wil ik het uitproberen en vooral goed lezen omdat ik voor bepaalde producten allergisch ben . Dit zou een goede test zijn .

  28. Stephan Vreeswijk 1 november 2019 at 11:43

    Ik probeer regelmatig om mijn vriendin een dagje van het vlees af te krijgen. Maar de meeste vega producten vind ze niet lekker maar ik denk dat dat maar een idee is van haar. Dus wil ik heel graag deze producten uitproberen en haar toch af en toe van het vlees af te kunnen krijgen.

  29. Marcel 1 november 2019 at 12:01

    Ik zou voor mijn gezin wel raad weten met deze actie.. steak pesto met broccoli en vlaamse airfryer frieten voor mijn vrouw, wrap kipnuggets met sla en salsa voor mijn kleinzoon of een pastasaus met de balletjes. Kortom, voldoende inspiratie..! 👍😜

  30. M.J. Vloeijberghs 1 november 2019 at 12:02

    Het lijkt me geweldig om mijn drempel naar vega eens te overwinnen met zo’n pakket! En als het in de Airfryer kan, wow, dan ben ik helemáál blij!

  31. antoord 1 november 2019 at 12:04

    Ik gebruik mijn airfryer elke dag, maar nooit met vegan producten.
    Een mooie kans om het een keer te proberen, omdat we toch wat minder vlees moeten gaan eten.

  32. Margit Kooij 1 november 2019 at 12:08

    Ben super benieuwd naar dit pakket. Ik eet bijna nooit vegan, de meeste vega producten zijn gewoonweg niet lekker. Dit zou een mooie gelegenheid zijn om het nog eens te proberen.

  33. helene philippi 1 november 2019 at 12:08

    ik zou graag eens zonder na te denken een lekkere maaltijd voor mijn zoon en vrouw willen klaarmaken,die zijn vorig jaar vegan geworden en ik vind het nog steeds lastig om wat te verzinnen…

  34. Angelique de Groot 1 november 2019 at 12:22

    Wat leuk! Wij eten meer en meer vegetarisch, maar ik kook nooit met dit soort producten. Simpelweg omdat ik ze niet ken. Zou leuk zijn om uit te proberen en er kennis mee te maken.

  35. Karin Schenk 1 november 2019 at 12:23

    Ik denk dat ik mijn weekmenu erop aan pas, maar dan zo dat manlief niks merkt en dan na een week; tadaaa je hebt vega gegeten! Hij zegt altijd; dat merk je toch. Nou kom maar op met dat pakket.

  36. Els 1 november 2019 at 12:29

    Ik zal het maken voor mijn mannetje en een pasta maken met balletjes.
    Ik gebruik de Airfryer regelmatig om in te koken ideaal.

  37. Katja Boor 1 november 2019 at 13:28

    Pats boem en dan ben je ineens na 9 jaar weer vrijgezel! Hij wilde toch altijd wel graag een vleesje op zijn bord en was een redelijk moeilijke eter. Nu is dus HET moment om voor mij wat meer vega te gaan eten en heerlijk te gaan experimenteren met gerechten! Ik ben heel benieuwd naar de vega balletjes en deze te verwerken in iets Mexicaans. En met wie ik dit zou eten? Mijn oudjes uiteraard, die mij super goed opvangen momenteel.

    Veel liefs!

  38. Cindie81 1 november 2019 at 13:30

    Ik zou een maaltijd willen maken voor mijn man. Mijn kinderen en ik zijn om wat betreft het gebruik vd airfryer maar manlief nog niet heel enthousiast. Ook het stukje vlees mag bij hem niet ontbreken. Ik eet zelf al regelmatig vegetarisch of eet een vegetarisch product zoals een vegaburger of de ‘filet american’ van de vegetarische slager. Bij het zien van het pakket of producten van het pakket heb ik heel veel zin de keuken weer in te gaan!!

  39. Cindy 1 november 2019 at 14:07

    Ik zou de krokant schnitzel in de airfryer bakken, daarnaast reepjes paprika. Een wrap beleggen met sla, tomaatjes, mais en wat chilisaus. Reepjes paprika en schnitzel aan repen erbijop en dichtvouwen😋

  40. Hannelore 1 november 2019 at 14:32

    Leuke winactie! Sinds een van mijn zoons verkering heeft met een meisje dat geen vlees eet, ben ik bewuster gaan letten op vegetarische en vegan producten. Ik probeer graag dingen uit, dus zouden de Vegaballetjes wel eens een blijvertje kunnen worden in een roerbak gerecht met krieltjes en spruitjes. Scheutje room erdoor, óf…..pindasaus. Lekker hoor!

  41. Chantal Dekker 1 november 2019 at 15:24

    Nou ik weet wel wie ik er mee zou willen verrassen en dat is mijn gezin. Ik ben heel erg benieuwd of ze het verschil gaan proeven.

    1. Veer 2 november 2019 at 06:51

      Wauw dit is gaaf. Ik heb al jaren zin in gordon bleu maar ja ik eet ook al jaren geen vlees meer. Dus daar zou ik mee beginnen met zoete aardappel frietjes en spinazie, dit zou ik voor mijn dochter en mij maken, zij wil zoveel mogelijk vegan eten maar ik heb het idee dat er wat voedingstoffen overgeslagen worden. Dus de volgende dag spaghetti bolognese (de balletjes dus) met veel groente en de andere nepvleesjes serveer ik als tapas op mijn verjaardag borrel, lekker met wat smeerseltjes (recepten van footquotes) olijven, dadels met vegan creme cheese. En dat deel ik met een paar stugge vleeseters.

      1. Anja 5 november 2019 at 21:17

        Hi Veer, gefeliciteerd, je hebt gewonnen!
        Je ontvangt van ons nog een mail met meer gegevens.
        Groetjes en succes met experimenteren

  42. Vivienne 1 november 2019 at 16:53

    Een klassieke kerstmaaltijd in een vegetarisch jasje: vegetarische steak uit de airfryer met zelfgemaakte rode portsaus, gratin dauphinois en haricot verts. Dit om eens aan mijn familie tijdens de kerstdagen te laten zien dat vegetarisch eten hartstikke lekker kan zijn en dat dit een prima vervanging is voor een biefstuk. 🙂

    1. Cansu 1 november 2019 at 17:28

      Mijn man en mijn zoon. Ik doe mee, ik ben erg blij voor deze vega dingen;)

  43. Vera Krikke-Biesma 1 november 2019 at 17:15

    Mijn man, kinderen en ik eten al jaren vegetarisch, dus we weten niet beter! Je kunt we zoveel lekkere dingen mee maken! Een heerlijke pasta, ovenschotel of Hollandse pot!

  44. Marieke van t Veld 1 november 2019 at 18:09

    Ik zou iets maken voor mijn twee puberjongens. Zij houden erg van mac Donalds en dan vooral de mac Chicken. Ik zou een gezonde vega variant maken van een mac Chicken die we dan op ‘vega-maandag’ (ja wij hebben een vega dag in ons weekmenu) zouden kunnen eten! Wie weet wordt de Mac dan vaker verruild voor een gezond alternatief!

  45. Lea Struijk 1 november 2019 at 19:13

    Wat een leuke producten! Momenteel probeer ik gezond te eten, koolhydraatarm en ook wat vaker vega. Ik hou veel van maaltijdsalades, en eet deze zo vaak mogelijk. Omdat ik er echt een feestje van maak vindt mijn man het ook heerlijk. Hij was altijd een verwoed carnivoor, maar ik heb hem een beetje kunnen overtuigen van het feit dat vega ook lekker kan zijn, mits goed bereid natuurlijk. Ik zou dus een maaltijdsalade maken, met veel seizoensgroente en wat linzen voor de vulling, en vegasteaks gebakken en in stukjes erdoor. Een scheutje lijnzaadolie erdoor en een zelfgemaakte yoghurt-pestodressing! Ik kan me nu al voorstellen hoe lekker dat zal smaken!

  46. Janou 1 november 2019 at 19:59

    Ik zou hem graag willen winnen, om voor
    mijn vriend lekkere maaltijden te koken. Door mijn PDS moet ik oppassen met lactose rijke producten, vandaar dat ik nu regelmatig vegan kook zodat ik zeker weet dat het goed gaat. Nu vindt mijn vriend het alleen lastig om ook goed te kunnen genieten van vegetarisch en plantaardig te eten. Dit zou dus enorm kunnen helpen, want als ik de grootste kipnuggets fan ter wereld heb is het mijn vriend wel, dus hoe mooi als ik niet meer apart hoef te koken en ik hem dus fan kan maken van deze vegetarische nuggets 😍 Ik kan niet wachten om zijn reactie daarop te zien dat hij hoort dat ze vegetarisch zijn terwijl hij misschien wel denkt dat die echte kip nuggets eet!!

  47. Sarah 1 november 2019 at 20:00

    Wat een top actie ! Ik zou mijn vriend graag met meer smaak vega zien eten,hij moet nog overtuigd worden en denkt dat het meeste naar karton smaakt. Time to prove him wrong met bijvoorbeeld spaghetti met vega balletjes, oven friet met een gehakt schijf of een steak sandwich met jullie producten. genoeg mogelijkheden.

  48. Rita 1 november 2019 at 22:43

    geweldig, misschien dat de kleinkinderen dan ook eens eten…

  49. Lenneke 1 november 2019 at 23:39

    Ik vind de avondmaaltijd met de Vegafit cordon bleu die jullie hebben gemaakt er echt super lekker uit zien! Ik denk dat ik die zelf ook zal gaan maken! 🙂 Het resultaat deel ik uiteraard graag!

  50. Anouk Bloemers-Bertjens 2 november 2019 at 02:07

    Bij ons word heel veel vlees gegeten. Ik zou mijn gezin eens willen laten proeven dat het ook anders kan. Eigenlijk weet ik zelf niet wat ik zou maken. Als ik dit pakket win ga ik het meteen proberen. Het ziet er in ieder geval lekker uit.

  51. Mandy 2 november 2019 at 03:29

    Ik zou ZO graag (minimaal) een vegetarische dag per week willen inlassen, liefst nog 2 en 1 visdag! Probleem bij mij is vaak het budget. Ik vind vegaproducten best duur (gezin van 6 en schuldhulpverlening). Opzicht niet TE duur, maar we hebben al te vaak gehad dat het dan ook nog niet zo lekker was. Daarom hou ik het nu vaak bij een vertrouwd stuk vlees.
    Ik zou beginnen met een lekkere wrap met kipkrokant schnitzel, Ijsbergsla, komkommer, sweet chilisaus en gebakken uitjes! De kids zijn hier dol op!

  52. Eugenie van Laaren 2 november 2019 at 07:32

    Heel leuk om zo’n pakket te winnen. Zou wel spaghetti willen maken met de vegan balletjes, lijkt me superlekker. Maar ook deschnitzel lijkt me geweldig. Samen met mijn man voor de kleinkinderen een maaltijd met vegan producten bereiden klinkt helemaal super.

  53. Myrthe 2 november 2019 at 07:36

    Voor mijn man en kinderen! Zo toevallig dat jullie nu juist met deze actie komen. Wij zijn net aan het omschakelen naar een vegan leefstijl, en dat terwijl de mannen hier grote vleeseters zijn eigenlijk. Dus ik test graag mee!

  54. Maria Bos 2 november 2019 at 09:02

    Ik zou het graag willen proberen. Zijn hier vleeseters, en daar wil ik graag verandering in aanbrengen.

  55. Iva 2 november 2019 at 09:36

    Oh heerlijk! Ik probeer altijd vrienden en familie aan te sporen wat minder vlees te eten en dat begint vaak met vleesvervangers die net zo lekker zijn als ‘normaal’ vlees, dus ik zou deze ook graag een keertje willen proberen!

  56. Jan 2 november 2019 at 10:07

    Kerstdagen voor de deur. Krijg de familie op bezoek en zou wel eens met deze gelegenheid de producten willen proberen.

  57. Schoemans 2 november 2019 at 14:05

    Ik zou het graag uitproberen met mijn dochter, een tiener die in de fase zit van “ik wil geen vlees eten, arme diertjes”.
    We proberen af en toe wel iets anders maar bij een vegetarische maaltijd mis ik toch nog altijd iets. Misschien zijn deze producten ideaal voor ons…

  58. Petra van Heugten 2 november 2019 at 17:49

    Ik zou graag een heerlijke Vega maaltijd bereiden voor mijn ouders. Zij zijn erg traditioneel (aardappel,groente,vlees) maar ik wil hen overtuigen dat Vega ook lekker is, zij hebben met andere producten minder goede ervaringen.. dus een uitdaging om ze positief te verrassen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.