Hoera, wij vieren feest!

-De actie is gesloten-
Winnaars: Ine Colbers wint het kookboek, Ria Kuppens wint de bakset.

———-

Hoera, eindelijk is het zover: onze website bestaat één jaar. En wat hebben we veel bereikt in dit eerste jaar! We begonnen het jaar vol enthousiasme aan de website, omdat we vonden dat er zo veel meer mogelijk is met de airfryer. Nu, een jaar later, ligt er een echt papieren boek en hebben we ook al een e-Book uitgebracht met zoete baksels.

Het succes hebben we natuurlijk ook aan onze trouwe lezers te danken. Daarom willen we dit eerste jubileum met jullie vieren. Dat doen we door dit weekend een winactie op touw te zetten. Een kies-en-win actie eigenlijk.

De prijzen van de winactie:

 1. Het kookboek voor de airfryer met 115 pagina’s, 50 recepten, foto’s in kleur en variërend van ontbijtgerechtjes tot ideeën voor het diner en als afsluiter natuurlijk zoet en snacks.
 2. Een toffe bakset bestaande uit 2 metalen cakevormen van 15,5 cm doorsnede en 6 muffinvormpjes. Hierbij ontvang je ook ons zoete e-Book met 15 recepten ter inspiratie.

Hoe kun je meedoen:

Laat in een reactie op facebook of onder dit bericht weten welke prijs je zou willen winnen. Kies je voor
1) het kookboek of voor
2) de bakset + e-Book.

Ga naar onze facebookpagina:  The Amazing Kitchen op facebook
en laat in een reactie onder het bericht weten welke prijs je graag wil winnen.

Spelregels:

Je maakt in het weekend van 8 en 9 april kans op een van bovengenoemde prijzen. De actie eindigt op 9 april om 24.00 uur.
Maandag 10 april zullen we voor elke prijs één winnaar loten.
De winnaars worden bekend gemaakt op facebook op maandag 10 april.

18 Comments

 1. Minke 8 april 2017 at 06:33

  Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan! Wat leuk dat jullie dit met ons vieren. Super leuke prijzen en moeilijk kiezen. Sinds wij een airfryer hebben volg ik jullie. Dus het kookboek lijkt me helemaal leuk. Ik heb hem nog niet en kan hem goed gebruiken. Nu heel hard duimen dat ik de gelukkige ben. Heel veel succes met jullie blog!

 2. Iris Hagen 8 april 2017 at 08:28

  Joepie, gefeliciteerd wat een prestatie. Ik zou heel graag het kookboek voor de Airfryer winnen! Ik ben benieuwd wat ik, mocht ik de gelukkige zijn, voor een lekkers uit de Airfryer kan toveren.

 3. Judith 8 april 2017 at 08:40

  Hartstikke gefeliciteerd. Mijlpaal en goed gedaan, kan niet anders zeggen. Kookboek voor de Airfryer is ontzettend welkom, nog meer inspiratie en lekkere recepten van jullie, dat lijkt me wel wat.
  Voor jullie heel veel succes weer het komende jaar!

 4. Anna de Boer 8 april 2017 at 08:47

  Gefeliciteerd!! Ik heb sindskort een Airfryer,dus ik ben benieuwd naar het kookboek

 5. Coby Tol 8 april 2017 at 09:15

  Hartelijk gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan wat eten we toch lekker als jullie van die lekkere recepten maken, ik vind het moeilijk kiezen maar ga toch voor het kookboek, en kijk uit naar nog meer van jullie recepten succes en op naar het tweede jaar.lieve groet Coby

 6. An 8 april 2017 at 10:07

  Hiep Hiep Hoera, 1 jaar, geweldige site met fijne recepten.Ik haal hier de nodige inspiratie uit voor mijn liefde voor de airfryer. Ga zo door, ik blijf jullie volgen!!
  Als ik een prijs mocht winnen zou ik heel heel graag het kookboek ontvangen.
  Veel succes!!

 7. Lydia 8 april 2017 at 10:22

  Van harte proficiat met jullie1-jarig bestaan.
  Het Airfryer kookboek heb ik natuurlijk al en gebruik ik regelmatig! Daarom kom ik graag in aanmerking voor de bakset en het zoete E-book.

 8. Erna Spek-Köhler 8 april 2017 at 10:25

  Super gefeliciteerd met jullie 1 jarige bestaan en wat vliegt de tijd voorbij. Jullie recepten voor de Airfryer zijn echte aanraders !!!!
  Door het horen van zoveel positive verhalen over het gebruiken van de Airfryer, heb ik sinds kort ook een Airfryer aangeschaft, het gebruik van minder vet eten kan immers nooit kwaad, met z’n allen op de gezonde toer.
  Ik volg jullie al enige tijd en haal zeer regelmatig veel inspiratie uit jullie recepten.
  Er valt voor mij nog een hoop te leren wat betreft de recepten voor de Airfryer . Het kookboek voor de Airfryer daarom ook zeer welkom, zodat er nog vaker een gezonde variatie uit de Airfryer op tafel gezet kan worden.
  Heel veel succes en inspiratie voor de komende jaren.

 9. Bettie Tillema 8 april 2017 at 11:29

  Ontzettend leuk, zo enthousiast als jullie zijn! Dat enthousiasme is overgeslagen op mij en mijn ega! Sinds kort hebben we de airfryer in ons bezit, het is ongelooflijk wat je daar allemaal mee kunt maken…er gaat een wereld open voor ons. We hebben al een aantal dingen uitgeprobeerd en met succes!
  Ik zou het ontzettend leuk vinden om jullie kookboek in mijn bezit te hebben.
  Alle succes gewenst voor jullie nieuwe levensjaar!

 10. Chantal 8 april 2017 at 11:43

  Gefeliciteerd! Ik heb sinds kort een airfryer en jullie ook snel ontdekt. Het kookboek zou heeeeeeeeeel welkom zijn!

 11. Sabrina 8 april 2017 at 11:45

  Gefeliciteerd!!! Ik ga graag voor nr 1 als ik win.

 12. Jozina 8 april 2017 at 12:43

  Allereerst van harte gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie dit feestje met ons willen delen. Ik heb ook een air-fryer, maar doe er nog veel te weinig mee. Vandaar dat ik super blij zou zijn als ik het kookboek zou winnen! Alhoewel de keuze niet makkelijk is…..

 13. Kim v. Kemenade 8 april 2017 at 13:29

  Van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan!AMAZING,is het bericht waar ik iedere keer naar uitkijk.
  Door de Airfryer ben ik op jullie site terecht gekomen,en naar alle tevredenheid.Nu gebruik ik de Airfryer tenminste!

 14. Geesje Oosterhuis 8 april 2017 at 18:23

  Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan, hoop dat jullie nog vele jaren zulke fijne recepten doorgeven aan jullie fans. Het zou fijn zijn het kookboek te winnen.

 15. Anna 8 april 2017 at 18:34

  Gefeliciteerd !!! Spannend jaar voor jullie. Ik hoop nog vaak gebruik te maken van jullie recepten?.
  Ik zou heel blij worden van de bakblikken!

 16. Toos 8 april 2017 at 21:43

  Gefeliciteerd. Wat gaat het snel hè. Jullie airfryer boek heb ik al. Zou graag de bakvormen willen winnen. De airfryer is een fijn apart om mee te werken, snel en effectief.

 17. Linda Webeling 9 april 2017 at 10:49

  Hartelijk Gefeliciteerd Amazing Kitchen!!!
  Time flies!
  Ik zou wel graag jullie kookboek willen winnen. Ik ben regelmatig op zoek naar airfryer recepten….dus jullie boek zou een welkome aanvulling zijn voor bij mijn andere kookboeken.

  Groetjes Linda Webeling.

 18. Monique Brandwijk 9 april 2017 at 14:00

  Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan.Ik vind jullie geweldig met wat jullie allemaal doen en maken, geniet elke keer weer van de recepten en de gerechten die daar uit voortvloeien. Hoop dat het heel lang door kan gaan. Mijn voorkeur gaat uit naar het fysieke boek. succes nog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.